The Amazing Spider Man


Yönetmen
:
Marc Webb
Oyuncular
:
Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan
Filmin Süresi
 :
    135 dk.
Türü
IMDB Puanı:       
:
:
    Fantastik, Aksiyon
     7.8/10 


Film Bilgileri



Örümcek Adam serisinin 4. filmi sayılır mı bilmiyorum ama Inanılmaz Örümcek Adam filmi diğer filmlere nazaran daha değişik bir yapım olmuş. Vizyona gelecek hafta girecek olan The Amazing Spider Man filmi 2012 senesinin en iyi fantastik filmler listesinde üst sıralarda yerini almış.
İnanılmaz Örümcek Adam Türkçe dublaj izlemek isteyenlerin biraz sabredeceksiniz. 

2000 li yılların ortalarında ilk filmiyle izleyici karşısına geçen Marvel Stüdyoları’nın yarattığı Örümcek Adam karakteri 1980 li yıllarda da çocuk olanların kahramanıydı. Zamanında CD yoktu ve video kasetleri ile çizgi filmini izlerdik. Filmin IMDB puanı büyük ihtimalle yüksek olacaktır. Filmin başrolünde bu sefer Andrew Garfield ı Peter Parker olarak izleyeceğiz.      Ona Emma Stone da çocukluk aşkı rolüyle eşlik edecek. Yönetmenliğini Marc Webb’in üstlendiği ve 3 saat süren İnanılmaz Örümcek Adam izle mek isteyenler için sitemizdedir.


Filmin konusuna gelecek olursak;Örümcek Adam serisinin ilk filmlerinde de bildiğimiz üzere Peter Parker ailesinin gizemli şekilde ortadan kaybolması sonucu dayısının yanına yerleşmiş ve dayısı tarafından büyütülmüştü. Peter gün geçtikçe büyür ve 18 li yaşlara ulaştığında kimliğini sorgulamaya başlar. O sıralar babasına ait olan bir de çanta bulunca ailesinin gizemini çözmek için içini açar ve bu bulgular onu babasının eski yakın dostu Curt Connor’a götürür. Bakalım Peter bu gizemli olaylar zincirini çözebilecek mi.. The Amazing Spider Man izleyiciyle çok kısa süre sonra buluşacak. Sabretmeniz dileğiyle.



Yorum Gönder

0 Yorumlar